Stefans filmtips

Alla inlägg den 11 januari 2012

Av Stefan Hansson - 11 januari 2012 10:14

Livet som hårdför elitagent hade han egentligen lagt på hyllan. Men när hans gamla mentor tas som gisslan tvingas kampsportexperten Danny återuppta sin brutala karriär. I ett fartfyllt race från Australien till Paris, genom London och Mellanöstern måste han ensam kämpa mot tre stenhårda lönnmördare från de brittiska specialstyrkorna, för att inte tala om deras lömska ledare.


Jag har aldrig hört talats om den här historien, men den ska vara baserad på verklliga händelser under 70 och 80 talet, och blev nyfiken på filmen eftersom den har stora skådespelare i huvudrollerna. I dom tre stora rollerna ser vi Robert De Niro (Taxi Driver, Casino), Jason Statham (Italian job Transporter) och Clive Owen (Inside Man, Derailed).


Även om man inte vet så mycket om den här historien så tycker jag att filmen är snygg. Den är snyggt filmad och har väldigt snygga actionscener i sig. Sen är det klart att har man fått med både Statham och Owen så lär det slå gnister om dessa två när dom möts i den här filmen.


Ibland så står KILLER ELITE lite still känns det som, inte mycket men lite bara, men tar sig snart fram igen och blir spännande. Men sen så har man ju Statham i huvudrollen och har man då sett några stycken filmer med honom så vet man vad han går för. Det är väl därför som den här filmen håller just spelet mellan Jason Statham och Clive Owen. Dessa höjer verkligen filmen till dom höga nivåerna i slagsmål på film. Så med andra ord så vet du att ser du en film med Statham då är det action. Okej inte samma tokaction som i CRANK och TRANSPORTER men alldeles lagom mycket. Är du liksom jag ett fan av action och gillar filmer som man inte behöver sitta och vänta på att det ska hända något, plus att du gillar Statham, så ska du självklart se den men gillar du inte mycket skjuta och slagsmål och action då... får du se dig om efter annat.


Så av fem möjliga popcornburkar ger jag KILLER ELITE




En lagom bra film helt enkelt som man gott kan avnjuta i soffan.  



//Stefan

Presentation


Välkommen till Mina filmtips!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOKEN


Ovido - Quiz & Flashcards