Stefans filmtips

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Stefan Hansson - 20 augusti 2012 09:30

Nästa år är Arnold Schwarzenegger tillbaka med besked! Han dyker visserligen upp på biograferna nu i veckan, 22 augusti i THE EXPENDABLES 2 tillsammans med Stallone, Lundgren, Norris, Jet-Li och Van Damme, men i början av nästa år kommer han att spränga biodukarna med sin nya film THE LAST STAND


Trailern till filmen släpptes nu i helgen och jisses vad det smäller! Bara efter att ha sett trailern känns det gott att han lämnat sitt guvenörsjobb i Kalifornien och hittat tillbaka till Hollywood och actiongenrens värld! Trots sina år på nacken så kan gubben än. 


Med sig har Schwarzenegger, Peter Stormare (Armageddon, Jägarna 2), Forest Whitaker (Panic Room, Last King of Scotland) och Johnny Knoxville från JACKASS. Efter att ha sett rollistan och sett trailern tycker jag att det ser lovande ut. Eller vad tror du?


Arnold Schwartzbegger spelar sheriff Owens, en man som dedikerat sig själv till ett liv att bekämpa alla tänkbara brott, oftast små, i den lilla staden Summerton Junction vid den mexikanska gränsen. Han lämnade sitt jobb hos LAPD efter en misslyckad polisinsats där han tog på sig misslyckandet och där hans partner blev svårt skadad.


Efter en spectakulär flykt från en av FBI:S fängelsetransporter, ger sig en av dem mest efterlysta knarkkungarna flyende av mot den mexikanska gränsen. Med snabb fart i ett specialutrustat fordon, har han tagit gisslan och har dessutom med sig en tuff "armé" med gängmedlemmar. Det visar sig snart att han är på väg mot Summerton Junction, där hela den amerikanska brottsbekämpande myndigheten, nu kommer att få sin sista chans att ta ställning och fånga honom innan han glider över gränsen för evigt. Owens inser snart, med oddsen emot sig, att han måste med sin lilla polisstyrka försöka sätta stopp för knarkkungen och hans gäng, en gång för alla.

 

THE LAST STAND - Kommer i januari 2013

 


ARNOLD SCHWARZENEGGER IS BACK!

 

//Stefan



Presentation


Välkommen till Mina filmtips!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOKEN


Ovido - Quiz & Flashcards