Stefans filmtips

Alla inlägg den 29 april 2014

Av Stefan Hansson - 29 april 2014 12:14



     


För 30 år sedan skulle ett gäng udda rekryter slå sig ner i en polisskola med dunder och brak och få sex stycken uppföljare. Det var 10 år sen vi mötte dem sist men snart kan vi räkna med ett nytt udda gäng komiker som tar plats som nya rekryter i den åttonde filmen om POLISSKOLAN. Japp det stämmer. Om du trodde det var över så kan du alltså snart få höra det välkända introt igen.


Det är Hollywood Reporter som rapporterar om att komikerparet Keegan-Michael Key och Jordan Peel som har undertecknat för att producera en ny start på POLISSKOLAN för filmbolaget New Line Cinema. Självklart kan vi räkna med att mannen som producerade filmerna, Paul Maslansky kommer ha ett finger i spelet.



Antingen så gillar vi filmerna eller så hatar vi dem. Jag gillar dem, min typ av humor, där jag tycker att ettan och trean klart är dem bästa av dem sju filmerna i serien. Totalt har alla dessa filmer spelat in cirka 1,5 miljard kronor och 1997 och 98 fick den även en säsong som TV-serie där Michael Winslow, ni vet han med alla ljuden, var den som var representant och överlappet från filmerna. Dock blev den inte någon större succé men nu väntar alltså en reboot på vita duken.


En uppföljare till POLISSKOLAN har tydligen varit på planeringsstadiet i flera år men nu verkar som sagt planerna kunna skrivas till verket. Hur många av originalkaraktäerna som kommer att finnas med finns det i dagsläget inga uppgifter om. Många har ju kilat vidare och några tröttnat. Men någon som jag hoppas på kommer finnas med i planerna är just Michel Winslow som änna blev ett signum för POLISSKOLAN filmerna. Men idag finns det ju många duktiga nya och gamla komiker som säkert skulle kunna ge POLISSKOLAN nya sköna rekryter. Faktum är ju att många av dem skådespelare som vi ser i andra populära filmer och tv-serier har en gång varit med i just denna härliga filmserie. Visste du t. ex. att Sharon Stone var med i den fjärde filmen och att Kim Katrall från SEX AND THE CITY var med i den allra första filmen som i år alltså har 30 år jubileum. Kul hade varit om Steve Guttenberg hade varit med i en cameo då han var den allra första rekryten som vi fick se blev antagen till den populära polisskolan 1984.


//Stefan

Av Stefan Hansson - 29 april 2014 12:00


BJÖRN GUSTAFSSON SPELAR MOT MELISSA McCARTHY.


En av våra största komediener och stå-uppare av den yngre generationen, kungälvsonen, Björn Gustafsson kommer enligt uppgifter i Aftonbladet att få chansen att bli näste svensk i filmens Mecka, Hollywood. 


Just nu håller BRIDESMAIDS-regissören Paul Fieg på att spela in sin nästa komedi i Budapest, Ungern. Filmen som är en spionkomedi, insperarad av den gamla "Bondfilmen" CASINO ROYALE från 1967, heter SUSAN COOPER och har en av Hollywoods största kvinnliga komiker i huvudrollen, Melissa McCarthy, som vi senast såg i THE HEAT mot Sandra Bullock.


Med i filmen finns också Jude Law, Jason Statham och 50 Cent. Regissören Paul Fieg hyllar redan nu komikern och skådespelaren Björn Gustavsson där han i Deadline.com säger att Björn är en av dem skådespelare världen över som han verkligen velat jobba med, och att han har länge funnits med i toppen på Paul Fiegs lista. Enligt Paul är Björn ett humorgeni, och med tanke på vad vi sett och hört här hemma i Sverige är vi nog många som inte är sena att hålla med.


Att ha med Björn och Melissa i samma komedi ska bli spännande att se, och fortsätter Paul Fieg i samma succéstil som med sina filmer BRIDESMAIDS och THE HEAT kommer SUSAN COOPER säkerligen även den att bli en stor hit. Resultatet av komedin och vad som kanske blir Björn Gustafssons nya karrär, ja det får vi se någon gång under nästa år, 2015.


//Stefan

Presentation


Välkommen till Mina filmtips!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOKEN


Ovido - Quiz & Flashcards