Stefans filmtips

Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Stefan Hansson - 5 mars 2014 12:00

 

TRANSFORMERS: Age of Extinction



Äntligen är den här! Den nya trailern till kommande TRANSFORMERS: Age of Extinction. Finns det någon filmserie som jag gillar skarpt så är det TRANSFORMERS, inte bara för att det är världens coolaste och bäste regissör Michael Bay som gjort dem, nej utan även för att dem är så jäkla bra och snygga och häftiga och ja ni fattar. 


Senast vi mötte robotarna som räddade oss från undergången var 2011 i TRANFORMERS: Dark Side of the Moon. Länge var frågan om Bay skulle fortsätta med dem eller lämna filmserien helt. Men ingen är gladare än jag när han bestämde sig för att fortsätta om än "börja om" med tre nya filmer om dessa coola robotar. Och börjat om kan man lungt säga att han på sätt och vis har gjort. Efter att ha sett trailern så finns referenserna till dem andra filmerna men ensamblen av skådespelare är helt nya. Borta är Shia LaBouf och in kommer Mark Wahlberg, som förra året gjorde filmen PAIN AND GAIN med Michael Bay. Övriga som finns att se i filmen kommer bland annat vara Stanley Tucci (Hunger Games), Kelsey Grammer (Skål, Fraiser), Nicola Peltz (Bates Motel) m. fl. 


TRANSFORMERS: Age of Extinction tar vid fyra år efter dem katastrofala händelserna i Chicago och jorden har till största delen återhämtat sig från det stora kriget mellan Autobots och Decepticons. Men när Cade Yeager (Mark Wahlberg), en hårt arbetande och kämpande uppfinnare och hans dotter Tessa (Nicola Peltz) upptäcker Optimus Prime, får de både Decepticons, Autobots och den amerikanska regeringen efter sig. När dem onda Decepticons konspirerar sig för att förstöra jorden på nytt, och dem får en paranoid regeringstjänsteman (Kelsey Grammer) efter sig, måste Cade gå med bland dem goda Autobots. Nu måste Optimus Prime alliera sig med de gamla Dinobots, för att åter rädda jorden från utrotning.


TRANSFORMERS: Age of Extinction får premiär i sommar och väntas naturligtvis bli en av, kanske den största, blockbustern i år. Bara genom att se trailern ser man att det osar Michael Bay. Ett tydligt filmspråk med grodperspektiv, patriotism, action, coolt foto och action.


En sak är i alla fall säker, jag kommer sitta bänkad i närmaste biograf när den dyker upp på duken i sommar. Kommer du?


TRANSFORMERS: Age of Extinction har premiär i USA den 27 juni och 10 juli i Sverige.

 


"I am Optimus Prime and I'm sending out a message to any surviving Autobots taking refuge among the stars. We are here. We are waiting." - OPTIMUS PRIME

 

//Stefan

Presentation


Välkommen till Mina filmtips!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOKEN


Ovido - Quiz & Flashcards