Stefans filmtips

Alla inlägg den 19 mars 2014

Av Stefan Hansson - 19 mars 2014 07:45


Inatt kom ytterligare en trailer för kanske en av årets stora Disneyfilmer, MALEFICENT, med Angelina Jolie i huvudrollen. Första trailern och teasern av filmen kom redan i början av året men nu finns det en tredje trailer, en mörkare coolare version. Även om jag inte är det största fantasyfanet av filmer, även om jag gillar att se dem, så måste jag erkänna att jag är MYCKET nyfiken på denna version om TÖRNROSA berättad ur den onda häxans vinkel, och inte alltså så som vi är vana att se och höra berättelsen om Törnrosa som Disney gav oss i en tecknad version redan 1959. En film som är lika bra idag som den var då. Men kolla in den här nya trailern till MALEFICENT, blir inte du också nyfiken på att se filmen. Angelina Jolie är ju klippt och skuren i rollen som den onda häxan, Maleficent.


Detta är den hittills okända historien om Maleficent, Disneys mest ikoniska skurk från den klassiska ”Törnrosa”. En vacker och renhjärtad kvinna med spektakulära svarta vingar. Hon har en idyllisk uppväxt i ett fredligt skogsrike, tills en dag då en invaderande armé av människor hotar harmonin i landet. Maleficent förvandlas i och med detta till sitt lands mest skoningslösa beskyddare, men hon drabbas av ett hänsynslöst svek som förvandlar hennes rena hjärta till sten.


På sin väg mot hämnd ställs hon inför en episk strid med människornas kung, vilket leder till att hon kastar en förbannelse över hans nyfödda dotter Aurora. När barnet växer upp inser Maleficent att Aurora är nyckeln till fred i riket och till Maleficents sanna lycka likaså...

 

 

MALEFICENT får svensk premiär den 30 maj

 

//Stefan

Presentation


Välkommen till Mina filmtips!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOKEN


Ovido - Quiz & Flashcards